Home
 • Dringende medische zorg nodig tijdens weekends, brug- en feestdagen? Bel eerst 1733. Een operator zal u vragen stellen die uitwijzen waar u best verder geholpen wordt.

Vacatures voor

Artsen

Artsen die lid zijn bij KHOBRA vzw kunnen met hun login de vacatureberichten in onze regio bekijken.

Externe artsen kunnen zich vacant stellen via mail aan info@khobra.be 

Jobstudent tijdens de zomermaanden

Je zorgt voor een aantal gevarieerde administratieve taken en helpt bij het klaarzetten van de wachtpost voor het weekend.

Herken jij jezelf in volgend profiel?

 • Je wil tijdens de zomermaanden juli - augustus - september een aantal dagen/week werken?
 • Je bent bereid je voor 1 of 2 maanden te engageren
 • Je hebt een goede kennis van MS Office (Word, Excel, PowerPoint) en bent IT minded
 • Je hebt oog voor detail, stiptheid is belangrijk in de administratie.
 • Je kan zelfstandig werken, ziet zelf werk en neemt dit meteen in handen.

Ben je 18+?

 • Dan je ook sporadisch tijdens het weekend werken als NACHTONTHAAL bediende. Wij bieden, rustige nacht job die gunstig betaald wordt.

Iets voor jou? Stuur uw motivatie en CV naar info@khobra.be
Of geef de informatie door als je iemand kent die geïnteresseerd is!

Medewerkers

Momenteel zoeken wij een freelancer of HR medewerker voor kortlopend project 

Kan jij ons (Khobra vzw) de nodige HR boost geven? Krak in het 'HR' vak? Optimaliseren van een social-profit KMO...vanzelfsprekend!

Wij zoeken een HR medewerker /freelancer...een krak in zijn/haar vak!

 • Iemand die ons op korte termijn kan inspireren, kan klaarstomen en dat duwtje in de rug geeft om de veranderingen die op ons af komen op een "rustige" manier te kunnen verwerken. Wij zijn een gesubsidieerde huisartsenkring die de belangen van 311 huisartsen behartigen en daarbij hoort de organisatie van de week-wachtdienst en de huisartsenwachtpost te Leuven.
 • We zoeken budgetvriendelijke oplossingen die werkbaar zijn in een social-profit KMO van 16 medewerkers. Een groot deel van onze medewerkers werken enkel op weekends-en feestdagen,  een goede kennis van PC330.1 is een meerwaarde.
 • Iemand met rugzak vol ervaring en een gereedschapskist met handige tips and tricks (> 8j ervaring in HR) 
 • Een sparring partner voor de coördinator 
 • Wij werken samen met: SDworx, Mensura, Randstad 

Flow

Iemand die graag structureert en optimaliseert wat er al is. Iemand die constructief suggesties aanreikt van waar/wat er beter kan, en hoeveel ons dat dan zou kosten. Iemand die zijn ervaring in het structureren van de HR administratie wil delen. (lees: eens door de papieren en digitale mappen lopen en optimalisaties doorvoeren)

Payroll - Planning

Een extra paar handen om de payroll mee te ondersteunen maar ook te optimaliseren daar waar mogelijk, om de planning van de onthaalmedewerkers mee op te volgen en te optimaliseren daar waar mogelijk. Contracten opmaken, nakijken,... Eventueel helpen bij het opzetten van interessante maandelijkse/kwartaal rapporten die ons beter in staat stellen om beleidsmatige beslissingen te nemen. (lees: SDworx payroll, lonen en contracten/addenda opvolgen, rapportenbibliotheek op punt zetten/automatiseren, planning opvolgen,..)

HR Beleid

"Het kostenplaatje" - onze wensen gefundeerd berekenen. Meedenken rond verloning, beloning, al dan niet prestatiegericht werken introduceren adhv concrete doelstellingen, helpen opvolgen van die doelstellingen, arbeidsreglement mee nakijken,..

>> Wij hopen deze witte raaf te vinden nabij Leuven 

>> Freelancers of medewerker in eerste instantie voor bepaalde duur de optimalisatie en ondersteuning ter harte wil nemen 

>> Het eerste contact is telefonisch: u kan de coördinator Mevr. Roos Wouters bereiken op weekdagen tussen 9u-16u via 016 22 94 48 

 

Graag aan de slag als vrijwilliger op de wachtpost? Laat zeker iets van je horen! 

Contacteer ons via info@khobra.be – 016 22 94 48

 

 

Naar boven